22 januari 2022

Zorgeloos klussen met een werkbank 200cm

2 min read

Het woord werkruimte zegt het zelf eigenlijk al. Als je lekker aan het klussen bent dan heb je ruimte nodig. Een goede werkruimte heeft naast het benodigde gereedschap én jezelf als handige klusser nog iets nodig: Een goede werkbank. Een werkbank die dus voldoende ruimte biedt. Wij raden aan: Een Werkbank 200cm.

Geef jezelf de ruimte

Misschien dat het je wel bekend voorkomt. Je hebt een schuurtje of een niet al te groot magazijn. Om te klussen heb je een provisorisch tafeltje geplaatst om een beetje te kunnen aanrommelen. Midden in je project kom je er al snel achter. Je tafel ligt vol met allerlei gereedschap. Na een verkeerde beweging valt een van de gereedschappen uiteraard van de toch wel iets te kleine tafel. Meestal is het de hamer. Meestal valt hij op je teen en meestal is een vloek dan moeilijk te onderdrukken. Zie hier de problematiek van een professionele klusser met niet de juiste middelen en in dit geval: Niet de juiste ruimte. In ieder geval niet de ruimte van een werkbank 200cm.

Een nieuwe werkbank dus

De oplossing is een niet al te ingewikkelde. Laten we voorop stellen dat je wel eerst de ruimte van je werkplek op waarde dient te schatten. Is de schuur wel groot genoeg om te klussen? Is er in je opslagruimte wel voldoende ruimte gecreëerd om jezelf uit te kunnen leven op je klusproject? Als die vraag met een volmondig ‘ja’ te beantwoorden is dan lijkt er maar één ding te ontbreken. Namelijk een ondergrond waarop je niet hoeft te knoeien op een paar vierkante centimeter en waarbij je niet steeds je klusgrage handen hoeft te temmen om te voorkomen dat je halve gereedschapskist over de grond rolt en je de benodigde schroefjes op handen en knieën op de grond moet zien terug te vinden. Het zou voorbij kunnen zijn. We herhalen het nog één keer. Koop een goede werkbank.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *