29 november 2021

Waarom een kalender je succesvol maakt

2 min read
bureaulegger kalender

Kalenders en agenda’s zijn van ongekende waarde als je al je taken wilt ordenen en efficiënt wilt uitvoeren. Zonder een kalender zal je uiteindelijk afspraken vergeten, waardoor je kansen misloopt en je niet optimaal je werk doet. Speciaal voor alle mensen die moeite hebben met plannen hebben wij de voordelen van een goed kalender-systeem op een rij gezet.

Bureau indeling

Een van de belangrijkste punten voor een geordende leefstijl is de indeling van je bureau. De plek waar je al je werk doet is vaak ook de plek waar je de meeste afspraken of herinneringen moet verwerken. Het is daarom slim om een bureaulegger kalender te gebruiken om eenvoudig en snel al je afspraken te managen. Het voordeel van een bureaulegger kalender is dat je deze altijd ergens kwijt kunt. Onder je toetsenbord, onder een stapel papier, dankzij het platte design past deze kalender op vrijwel ieder bureau. Zorg er daarnaast voor dat je werkplek altijd geordend en netjes is, en dat alleen de relevante documenten er liggen om verwarring en fouten te voorkomen.

3 maandskalender

Kwartalen planning maken

Een agenda bijhouden kan iedereen wel, maar het effectief plannen van je dagen gaat weinig mensen succesvol af. Om je doelstellingen goed in het oog te houden kan een 3 maandskalender je enorm helpen. Door al je doelstellingen per kwartaal in te plannen raak je nooit het overzicht kwijt van de taken die binnen die periode moeten gebeuren. Afspraken die voor een later moment gepland staan zet je in je algemene agenda. De 3 maandskalender hang je eenvoudig aan de muur op een plek waar je dagelijks kijkt, op deze manier kan je nooit meer een afspraak vergeten en maak je jouw werkdagen een stuk productiever.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *