22 januari 2022

Waar moet je op letten wanneer je een gereviseerde iPhone online wil kopen?

1 min read
gereviseerde iphone online kopen

Ben je op zoek naar een nieuwe telefoon maar wil je niet de hoofdprijs betalen? Denk er dan eens aan om een gereviseerde iPhone online te kopen. Met een beetje speurwerk vind je al snel iPhones van de laatste generaties voor honderden euro minder dan dat je in de winkel betaald.

Waar moet ik op letten?

gereviseerde iphone online kopen

Het onderdeel van een smartphone dat het eerst aan vervanging toe is, is de vrijwel altijd de batterij. Een lithium-ion batterij kan in de eerste zes maanden al 25 procent van zijn capaciteit kwijtraken en na een jaar is dat soms al meer dan de helft. Controleer dus bij het aanschaffen van een gereviseerde iPhone hoe oud de batterij is en of deze recentelijk is vervangen. Kijk daarnaast goed of er geen barsten in het scherm van je gereviseerde iPhone te zien zijn. Veel iPhones worden gereviseerd nadat ze valschade hebben geleden en een klein barstje groeit al snel uit tot een grote kloof in het scherm van je iPhone.

Garantie

Veel aanbieders van gereviseerde iPhones geven een ruime garantie op hun telefoons. Blijkt dat je telefoon toch niet naar behoren werkt, dan kan je hem meestal kosteloos opsturen en laten repareren binnen de garantieperiode. Check dus altijd wat de aanbieder van jouw gereviseerde iPhone als garantievoorwaarden meldt.