22 januari 2022

Plexiglas schilderij

2 min read

Een plexiglas schilderij geeft een foto nog meer diepte en kleureffect mee. Hierdoor creëer je een schitterend kunstwerk voor aan de muur. Ongeacht welk schilderij je uitkiest de meeste designs zijn echt prachtig zodra je ze op plexiglas drukt. Eigenlijk worden de foto’s op hoogwaardig papier uitgeprint. Hier wordt een plaat van plexiglas overheen aangebracht voor een schitterend effect. Een mooie foto komt dankzij plexiglas echt volledig tot z’n recht. Extra leuk is dat je door de hoogwaardige kwaliteit echt nog jaren van je kunstwerk aan de muur kan genieten. Kies daarom ook een design uit waar je niet snel op uitgekeken raakt. Zo kan je er heerlijk van genieten terwijl het kunstwerk aan de muur hangt. De schilderijen zorgen in ieder geval voor een hoogwaardige uitstraling aan de muur. 


Creëer het effect van een galerij aan je eigen muur

In musea en galerijen wordt er vaak gebruik gemaakt van plexiglas om de kunst nog beter tot z’n recht te laten komen. Je hebt nu zelf ook de kans om kunst in huis te hangen gemaakt met plexiglas. Dankzij de hoge kwaliteit van het drukwerk komt je schilderij echt tot leven. Een extra pluspunt is dat plexiglas tegen vocht en regen kan. Je kan het schilderij daardoor ook buiten ophangen. Bijvoorbeeld als tuinschilderij. Check wel even bij ons of het schilderij dat je gezien hebt hier ook geschikt voor is. Je weet zo zeker dat het goed gaat met het ophangen van je plexiglas schilderij. Uiteraard wordt elk schilderij ook geleverd met een bijpassend ophangsysteem. Je kan zo zelf je eigen kunstwerk eenvoudig aan de muur hangen. 

Schilderij kopen voor in huis

Kunst in huis hangen maakt een woning pas echt helemaal af. In ons assortiment kan je een schilderij uitzoeken om aan de muur te hangen. Je kan bij ons kiezen uit verschillende stijlen, designs en natuurprints. Voor elke ruimte hebben we wel een bijpassend schilderij. Uiteraard kunnen we je er ook uitgebreid over adviseren. Zo weet je precies wat je kan verwachten als je in ons assortiment op zoek gaat naar een kunstwerk. Ontdek gerust de opties voor een schilderij kopen.