29 november 2021

Meer grip op jouw wagenpark

2 min read

Wil jij meer grip op jouw autopark? Het lijkt soms onmogelijk maar het is zeker mogelijk. Met bijvoorbeeld een gps auto tracker systeem. Hoe dat werkt? Dat leggen wij je uit in deze blog.

 

Geavanceerd GPS-wagenpark systeem

Wil jij meer grip op waar al jouw voertuigen zijn? Dan is een gps track systeem iets voor jou. Want je kan bijvoorbeeld de inzet verhogen. Je hebt een makkelijk overzicht over welke voertuigen zich nog in jouw wagenpark bevinden en welke onderweg zijn. Bijvoorbeeld dook of ze net onderweg zijn of al bijna terug zijn op het wagenpark. Zo kan jij gemakkelijk nieuwe klussen ook inplannen en zorgen dat je ook meer klussen kan aannemen. En het makkelijke, de tracking is ook beschikbaar op een mobiele app. Dus ook wanneer jij onderweg bent en niet achter jouw computer zit, heb jij nog de volledige controle over jouw wagenpark. 

 

En doordat jij meer grip hebt op jouw wagenpark. Op kantoor of een andere locatie, kan jij meer gedaan krijgen met veel minder resources. Zoals we eigenlijk al noemde. Je kan beter in kaart brengen hoe jouw wagenpark eruit ziet en wat er bezet is en wat er eventueel nog ingezet kan worden voor een nieuwe klus. En dat werkt voor jou natuurlijk ideaal. Want je kan nu meer werk aannemen dan je voorheen deed. Gewoon door het duidelijke overzicht wat je hebt over jouw wagenpark. 

 

En wil je meer bezig zijn met het milieu? Dan is deze software ook ideaal voor jou. Want het is namelijk zo dat je ook kan zien hoe jouw voertuigen er voor staan. Zo kan jij bijvoorbeeld het brandstofverbruik terugdraaien, omdat jij ook kan zien of de voertuigen stationair draaien. Dat is natuurlijk zonde. Ook kan je nauwkeurige berekenen en zien wat de aankomst tijd en nog de reistijd is. Zo weet jij goed waar iedereen zich bevindt en hoe een bepaalde klus ervoor staat. Ook kan je zien wanneer een voertuig toe is aan een onderhoudsbeurt. En dat is natuurlijk heelmaal goed. Want je wilt wel dat jouw voertuigen goed werken zodat het werk ook goed gedaan kan worden en dat er een chauffeur ook niet met pech langs de weg komt te staan. 

 

En met deze software kan jij ook gemakkelijk plannen en doelen stellen voor de toekomst en die kan je dan ook calculeren in de software. Zo heb jij een duidelijk beeld hoe jij en jouw wagenpark er voor staat. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *