22 januari 2022

Wat moet je doen bij een defect zwembad?

1 min read

Is je zwembad defect door verschillende soorten redenen? Dan is dit artikel een eyeopener voor je! In dit artikel bespreken we de belangrijkste aspecten rondom het renoveren van een kapotte zwembad. Veel leesplezier!

Constateer het probleem

Het begint bij het constateren van het probleem. Voordat je niet concreet weet wat het probleem is, kan je überhaupt nergens mee beginnen. Het is dus belangrijk om het probleem vooraf vast te stellen. Voor het constateren van het probleem, kan je het beste gebruik maken van professionele hulp. Aanlegzwembaden.be is dé specialist in het aanleggen en renoveren van zwembaden. Benieuwd naar zwembad renovatie beton? Bekijk dan de website van de aanbieder.

Nadat het probleem bekend is, is het tijd voor de volgende stap. Deze volgende stap wordt in het volgend kopje besproken.

Lekkage of roest?

Bij lekkage is het oplossen van het probleem wat makkelijker in vergelijking tot roest. Bij een lekkage wordt het gat dicht gemaakt met verschillende soorten materialen zoals siliconen, verf en andere middelen. Bij een lekkage lekt het water wat weer wellicht op lange termijn voor roest kan zorgen.

Als er sprake is van roest, dan is het wat lastiger om dit te renoveren. In dit geval is het verstandig om een ervaren aanbieder naar dit probleem te laten kijken, omdat zij de juiste middelen en kennis hebben om roest te bestrijden.

Ben je benieuwd naar wat je nog meer kan doen? Vraag een offerte aan bij een ervaren aanbieder om je zwembad nader te laten bekijken!