Horeca hoekbank op maat laten maken voor mijn restaurant!

Ik heb een horeca hoekbank op maat laten maken bij MeubelMaatwerk Company en ik ben hier hartstikke blij mee! Mijn horecazaak is echt mijn kindje en qua inrichting moet het 100% naar mijn smaak zijn, dus het was erg fijn om met deze meubelmaker in zee te gaan. Ik had in mijn hoofd namelijk een duidelijk beeld van hoe de hoekbank eruit zou moeten zien en MeubelMaatwerk Company heeft echt precies gemaakt wat ik zocht!

horeca hoekbank op maat

De beste materialen en persoonlijke aandacht

MeubelMaatwerk Company heeft een heldere en persoonlijke stijl van communiceren en dat is erg prettig. Ze nemen echt de tijd voor je en na een oriënterend gesprek had ik al meteen het gevoel dat zij begrepen waar ik naar zocht. Ik had er dus het volle vertrouwen in dat zij heel mooi werk leveren. MeubelMaatwerk Company maakt namelijk gebruik van de beste kwaliteit materialen en je krijgt twee jaar garantie op het materiaal zelf en tien jaar garantie op de constructie van je meubelstuk. Wil jij ook een horeca hoekbank op maat laten maken en ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel en vrijblijvend contact op met MeubelMaatwerk Company voor inspiratie of een passende offerte!

Dit vind je misschien ook leuk...