22 januari 2022

De voordelen van je Vodafone abonnement verlengen

3 min read

Wanneer het einde van de looptijd van je Vodafone abonnement is aangebroken dien je jezelf de vraag te stellen wat je precies gaat doen. Ga je jouw bestaande Vodafone abonnement verlengen of kies je ervoor om over te stappen naar een andere partij? Voordat je deze keuze maakt spreekt het voor zich dat je eerst even zal willen ontdekken wat nu precies de actuele aanbiedingen en promoties zijn die door de verschillende providers worden aangeboden. Wil je voorafgaand aan het maken van een keuze kunnen achterhalen wat nu precies de meest interessante voordelen zijn van jouw Vodafone abonnement verlengen? We stellen graag de financiële en praktische voordelen op deze pagina aan je voor!

1.) Het financiële voordeel van je Vodafone abonnement verlengen

Veel mensen kiezen ervoor om regelmatig van provider te veranderen omdat ze denken op die manier het grootste, financiële voordeel te kunnen behalen. Het is inderdaad correct dat veranderen van provider je een financieel voordeel kan opleveren, maar in de praktijk is dat helemaal niet altijd het geval, integendeel. Vaak is het zelfs zo dat het interessanter kan zijn om gewoon je bestaande abonnement in stand te houden. Waarom? Zeer eenvoudig. Een provider als Vodafone staat er namelijk om bekend haar bestaande, trouwe klanten eveneens regelmatig een interessante promotie aan te bieden. Hoe langer je klant bent bij Vodafone, des te hoger deze kortingen in de praktijk kunnen oplopen. Op deze manier kan je Vodafone abonnement verlengen wel degelijk erg lucratief uitpakken over de langere termijn!

Een extra financieel voordeel van je Vodafone abonnement verlengen heeft betrekking tot het feit dat je niet terug aansluitkosten dient te betalen. Op het ogenblik dat je als nieuwe klant de overstap maakt naar een bepaalde provider is dat namelijk doorgaans wel het geval. Het spreekt voor zich dat je ook met de zogenaamde aansluitkosten steeds rekening zal willen houden op het ogenblik dat je overstapt naar een andere provider.

2.) Het praktische voordeel van je Vodafone abonnement verlengen

Je bestaande Vodafone abonnement verlengen is iets wat je niet alleen een financieel voordeel oplevert. Het is namelijk zo dat je op deze manier ook kan rekenen op praktische voordelen. In eerste instantie is het algemeen bekend dat het verlengen van je bestaande abonnement bij Vodafone op zeer eenvoudige wijze mogelijk is. Je kan dit gewoon doen in de My Vodafone app. Dit betekent concreet dat je er niet voor hoeft te kiezen om telkens contact op te nemen met de klantenservice van de provider. Wil je dat liever toch wel doen? Dan spreekt het voor zich dat, dat wel gewoon zonder probleem tot de mogelijkheden behoort. 

Een tweede praktisch voordeel dat is verbonden aan je Vodafone abonnement verlengen heeft te maken met het feit dat je, je geen zorgen hoeft te maken over het behouden van je telefoonnummer. Dit is namelijk automatisch het geval. In principe is het ook bij een verhuis mogelijk om je telefoonnummer mee te verhuizen, maar dat verloopt in de praktijk niet altijd zonder slag of stoot. Ben jij dus met andere woorden ook bang om jouw vertrouwde telefoonnummer te verliezen? Ook dan kan het verlengen van je bestaande abonnement bij de provider Vodafone je heel wat slapeloze nachten besparen!